Terapia cu sare la tine acasa

Descopera terapia cu sare

Inca de pe timpuri istorice, sarea pura, nerafinata, era recunoscuta pentru beneficiile ei antibacteriene si antimicotice. Terapia cu sare a fost utilizata cu foarte mult timp in urma, inca din Grecia antica, unde Hippocrates obisnuia sa prescrie inhalatie cu vapori de sare pacientilor lui cu probleme respiratorii. S-au descoperit desigur si beneficiile minelor de sare unde pacientii erau dusi sa inspire aerul bogat in particule de sare, aerosolul de sare.
Salinizator de aer - Saltair
Astazi, in Europa, tot mai multe institutii medicale sunt construite in jurul minelor de sare, unde se trateaza cu mult succes boli cronice respiratorii. Camerele artificiale de sare deasemenea s-au raspindit in aproape toate orasele, acolo unde minele de sare nu sunt disponibile.

Aerul din minele de sare este bogat in particule microscopice de sare si ioni de sare. Aceste mici particule de sare intra adanc in tractul respirator, in plamani, unde ele absorb si neutralizeaza bacteriile si factorii alergici, reducand astfel inflamatia. 

Ca rezultat, respiratia devine mai usoara pentru toti cei care sufera de astm, alergii, insuficienta respiratorie, bronsite, infectii de ureche (otite) si alte probleme ale tractului respirator.  

 

 

Terapia cu sare in comfortul casei tale

Fiindca terapia in mina de sare poate sa fie costisitoare si greu de accesat pentru multi bolnavi, s-au dezvoltate asa numitele aparate de haloterapie (halos – sare in greaca) cu scopul de a simula atmosfera din salina. Asa a aparut aparatul de salinizare Saltair, din dorinta de a usura accesul tuturor la terapia cu sare, si a o face disponibila chiar acasa.

Saltair este un aparat ultrasonic de salinizare care reuseste sa reproduca efectele curative ale terapiei din salina. Utilizand frecventa ultrasonica, aparatul transforma solutia salina in particule microscopice de sare, pe care le pune apoi in aerul din incapere pentru a fi respirate liber.

Asadar, aparatul nu necesita implicarea utilizatorului si deci poate fi utilizat cu usurita, atat pe timpul zilei cat si in timpul somnului de noapte. Faptul ca nu necesita folosirea unei masti de respiratie face posibila expunerea indelungata la aerosolul de sare. Acesta este un factor important in bolile cronice respiratorii, unde durata expunerii este foarte importanta. Deasemenea terapia cu aerosol de sare are efecte cumulative in timp si de aceea se recomanda utilizarea cat mai indelungata.

Datorita efectului antibacterial al sarii si concentratiei mari de ioni negativi, aerosolul de sare are un efect benefic si in curatarea aerului. Ioni negativi din aerosolul de sare se "lipesc" de particulele incarcate pozitiv de praf, bacterii, virusi si alergeni, eliminandu-le. De aceea, pe langa efectele benefice asupra bolilor respiratorii, terapia cu aerosol de sare are deasemenea efecte benefice in conjunctivite, acnee, eczeme sau alte boli ale pielii.

Doar in cateva zile dupa folosirea aparatului Saltair, veti realiza ca respiratia a devenit mai usoara. Veti arata mai bine si va veti simti mai bine, de indata ce plamanii vor incepe sa se curete si veti respira mai bine, iar sangele va deveni mai oxigenat. Veti observa o imbunatatirea a somnului, veti fi mai odihnit, iar sforaitul va fi mult diminuat sau va dispare. 

 

Veti fi multumit 100% Garantat!

paypal__secure

Incearcati aparatul de salinizare Saltair, FARA NICI UN RISC pentru 30-zile. Suntem atat de siguri ca va veti simti mai bine, incat il oferim 30 zile sa il folositi absolut fara nici un risc. Daca, pentru orice motiv nu veti fi multumit, in cele 30 de zile, returnati aparatul, iar noi va vom returna banii – Garantat!

Aparatul de salinizare Saltair costa numai $99, plus transport, si are 100% Money-Back Guarantee, exceptand costul transportului*. Cumpara aparatul de salinizare si redescopera respiratia usoara, fara efort, chiar din primele zile.

*s&h is non-refundable

Buy now in USDBuy now in CAD